Μόνο οι δυνατοί ξέρουν να ζητούν συγγνώμη | AEK Fans Blog

Μόνο οι δυνατοί ξέρουν να ζητούν συγγνώμη

Written By geopu21 on Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:34

Συνήθως ο αυθορμητισμός και το πάθος συγκαταλέγονται στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα κάθε ανθρώπου. Όχι όμως πάντα.


Υπάρχουν στιγμές που δε φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Χρήστος Αραβίδης είναι άνθρωπος που έχει έντονα τα δύο συγκεκριμένα στοιχεία στον χαρακτήρα του. Τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στο ποδόσφαιρο, το οποίο άλλωστε αποτελεί κι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του. Είναι αυθεντικός, παθιάζεται με ό, τι κάνει και του αρέσει να ηγείται. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το λάθος του ήταν ότι επέτρεψε στα δύο αυτά στοιχεία του χαρακτήρα του να βγάλουν προς τα έξω μια άσχημη εικόνα, δυσανάλογη με ό, τι γνωρίζαμε ως τώρα γι’ αυτόν.

Δεν είναι δυνατόν ο Αραβίδης που έκανε πραγματικότητα το όνειρό του να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, που παντού και πάντα κάνει λόγο για το #aekfamily, που σήκωσε το κύπελλο χωρίς δόντια δίχως να νοιάζεται για τον πόνο, που παθιάζεται μόνο επειδή φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα, να προκαλεί στην ΑΕΚ το πρώτο ισχυρό «χτύπημα» μέσα στη σεζόν.

Γιατί αυτό ακριβώς συνέβη. Την στιγμή που τα πάντα κυλούσαν ομαλά στην ομάδα, ενδεχομένως και ιδανικά λόγω του συνδυασμού των νικών με θετικές εμφανίσεις, ήρθε ο Αραβίδης να ανάψει …φωτιά και να δημιουργήσει εσωτερικό πρόβλημα. Πότε; Μετά από δύο συνεχόμενες επιτυχίες και λίγες μέρες πριν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι αυτός ο Αραβίδης που ξέρουμε. Με την συγκεκριμένη ανάρτηση είναι δεδομένο ότι αδίκησε τον εαυτό του και έβαλε πολύ κόσμο, που τον εκτιμά πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως ποδοσφαιριστή, να απορήσει με τη συμπεριφορά του. Λίγη σημασία έχει ο λόγος για τον οποίο μπήκε στη διαδικασία να δημοσιοποιήσει τις συγκεκριμένες σκέψεις του. Ό, τι κι αν είχε στο μυαλό του, όποιο πρόβλημα κι αν τον βασάνιζε, όφειλε να το λύσει εκ των έσω και αθόρυβα. Έτσι κάνουν οι δυνατοί. Επίσης οι δυνατοί ξέρουν να ζητούν συγγνώμη και να παραδέχονται το λάθος του. Αυτό ακριβώς έκανε.

Είμαι σίγουρος ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προκαλέσει πρόβλημα. Η συγγνώμη του όντως ήταν αντρίκεια και τίμια, γιατί έτσι είναι ως άνθρωπος, γι’ αυτό και η ΑΕΚ πράττει ορθά που τελειώνει μια και καλή το θέμα σαν να μη συνέβη ποτέ. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

Δεν επιτρέπουν στο οποιοδήποτε πρόβλημα να δημιουργήσει τριγμούς. Τόσο ο Αραβίδης όσο και η ΠΑΕ ξεπέρασαν αμέσως το όποιο «σύννεφο» πήγε να χαλάσει την εξαιρετική ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα κι αυτό μόνο ως θετικό σημάδι εκλαμβάνεται για την επόμενη μέρα.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn