Οταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, οι ζόρικοι προχωρούν | AEK Fans Blog

Οταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, οι ζόρικοι προχωρούν

Written By d pourn on Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:19

Το 2013 ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για την ΑΕΚ. Η ομάδα στην Β’ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τότε είναι που αποφασίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να μπει μπροστά.


Με ανθρώπους δικούς του σε καίρια πόστα, ο «Τίγρης» είναι εδώ. Εκείνο το καλοκαίρι έμελλε να είναι η αρχή για την αντίστροφη μέτρηση όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κόντρα σε μια εγκληματική οργάνωση που μοιάζει με τις μεγαλύτερες μαφίες του πλανήτη, ένα ποδοσφαιρικό σύστημα που λυμαίνεται τα όνειρα, τις ελπίδες και τον κόπο εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτοί που χάλασαν τις Κυριακές μας…

Ο Μελισσανίδης αποφάσισε αυτό να το τελειώσει. Όχι για να αλλάξει ο χαλίφης, αλλά για να πάψει να υφίσταται πια χαλίφης. Από κοντά ο Ιβάν Σαββίδης, από κοντά και ο Γιάννης Αλαφούζος. Δεν έγιναν αδέρφια, δεν έκαναν… κονέ, αλλά συνεργάζονται μπροστά σε έναν στόχο που τους αφορά. Να τελειώσουν την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που γνώρισε το ποδόσφαιρο μας, η οποία ξεπερνά τα όρια του αγωνιστικού χώρου.

Ο Ιβάν άγνωστος με το ποδόσφαιρο μας, με την «πιάτσα». Ο Αλαφούζος περισσότερα χρόνια στον χώρο, αλλά το ίδιο «άγνωστος» με αυτά που πρέπει να κάνεις για να «καθαρίσεις» τα σκατά…
Και οι δύο στήριξαν, στηρίζουν και θα στηρίζουν πολλά στην εμπειρία, το… μάτι και την αποφασιστικότητα του πετυχημένου, που έχει ο Μελισσανίδης.

Χθες στο Υπουργείο ήταν μια σημαντική συνάντηση. Οι περισσότεροι έστειλαν εκπροσώπους στον Κοντονή. Ο «Τίγρης» μετά από μήνες διεργασιών και προεργασίας, ήταν εκεί. Έστειλε το μήνυμα του, είπε τι θέλουν οι ομάδες που επιθυμούν να αλλάξει αυτό το κλίμα, η νοσηρή κατάσταση. Οι εκλογές της ΕΠΟ πλησιάζουν και το ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα. Δεν ήταν εύκολο, δεν θα είναι εύκολο. Τα ζόρια παραμένουν έχοντας απέναντι σου… εγκληματίες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
Για τους ζόρικους που αντέχουν και γνωρίζουν…

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn