Φορτσάρει για το γήπεδο η ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Φορτσάρει για το γήπεδο η ΑΕΚ

Written By geopu21 on Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 | 13:18

Αποφασισμένη να ξεμπλοκάρει επιτέλους το θέμα του γηπέδου εμφανίζεται η ΑΕΚ. Στελέχη της «Ένωσης» είχαν συναντήσεις με Υπουργείο-Περιφέρεια και στο επόμενο 15ήμερο αναμένονται εξελίξεις για την άδεια. 


Οι μεταγραφές τελείωσαν, ο αγωνιστικός σχεδιασμός δείχνει να έχει ολοκληρωθεί και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στρέφεται πλέον και στο κρισιμότερο θέμα απ’ όλα: Αυτό του γηπέδου.

Παρόλο που η ιστορία των καθυστερήσεων έχει κουράσει τον κόσμο, υπάρχουν λόγοι εκείνος να αισιοδοξεί ότι σύντομα θα μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση της οικοδομικής άδειας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», οι άνθρωποι της «Ένωσης» προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να επισπεύσουν τις διαδικασίες και σε αυτό το πλαίσιο, είχαν συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου της Περιφέρειας.

Από τις συζητήσεις που έγιναν λοιπόν τη Δευτέρα και την Τρίτη προκύπτει αισιοδοξία ότι ξεπερνιέται το θέμα της υψομετρικής μελέτης και η διαδικασία θα μπει στο τελικό στάδιο, που είναι η εξασφάλιση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης από την αρμόδια Επιτροπή.

Κάτι που ελπίζεται ότι μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα στο προσεχές 15ήμερο, ούτως ώστε μέχρι το τέλος του μήνα να έχει κλείσει οριστικά η υπόθεση και η ΑΕΚ να μετρά αντίστροφα για την έναρξη των έργων.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn