Αυτά λένε για Αλμέιδα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια! | AEK Fans Blog

Αυτά λένε για Αλμέιδα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια!

Written By geopu21 on Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:43

Διαβάστε τι λένε στα Σπάτα για τον Πορτογάλο άσο οι συμπαίκτες του. Τι τους έχει εντυπωσιάσει. Βγάζουν το καπέλο και στον Λάζαρο.


Πραγματικά τα καλύτερα λόγια ακούγονται από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τον Ούγκο Αλμέιδα. Η στήλη έμαθε και σας ενημερώνει πως ο Πορτογάλος έχει κερδίσει ήδη τα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Πέραν από τις ποδοσφαιρικές του δυνατότητες-ικανόνητες, στις οποίες υποκλίνονται οι συμπαίκτες του (ιδιαίτερα οι νεαροί Έλληνες), ο Ούγκο τους έχει κερδίσει και με τον χαρακτήρα του. Εκείνο που επισημαίνουν είναι το γεγονός πως πρόκειται για έναν άνθρωπο εξαιρετικά χαμηλών τόνων.

«Παρά τη φήμη του, παρά τα όσα έχει πετύχει στο ποδόσφαιρο και την καριέρα του, συμπεριφέρεται σαν ένας από... εμάς. Ούτε ίχνος υπεροψίας ή αλαζονικής συμπεριφοράς», λένε με ενθουσιασμό και εντυπωσιασμένοι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Και προσθέτουν: «Πραγματικά ως τώρα δείχνει πως είναι εξαιρετικό παιδί ο Ούγκο. Φιλικό, ήσυχος, ηγέτης. Δε μιλάει πολύ, αλλά όταν το κάνει έχει κάτι σωστό και σημαντικό να πει. Βοηθάει και με τις γνώσεις του. Μας δίνει οδηγίες μέσα στο γήπεδο».

Συμπέρασμα; Τους έχει κερδίσει τους συμπαίκτες του ο Αλμέιδα σε αυτό το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ΑΕΚ...

Επίσης για τον Λέσκοτ λένε πως ακόμα θέλει το χρόνο του καθώς δεν είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης και προσαρμογής. Για τον Πατίτο πως έχει ενδιαφέρον η περίπτωσή του καθότι είναι ομαδικός, ουσιαστικός και καλός στο ένας εναντίον ενός και τέλος για τον Χριστοδουλόπουλο πως είναι... όλα τα λεφτά! Εντυπωσιακός και ενθουσιώδης. Πραγματικά για τον Λάζαρο μιλούν με απίστευτα σχόλια.

Θα διαπιστώσουμε το τι έχουν διαπιστώσει ήδη οι συμπαίκτες του, όταν επανέλθει στο γήπεδο μετά από την θλάση που τον ταλαιπωρεί.

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn