Ρίχνει... ματιές και στους ελεύθερους | AEK Fans Blog

Ρίχνει... ματιές και στους ελεύθερους

Written By Juker on Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:54

Η μεταγραφική περίοδος ουσιαστικά ολοκληρώθηκε χθες, με τις ομάδες να έχουν μπροστά τους άλλες δύο εβδομάδες, προκειμένου να αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή, που έμεινε ελεύθερος από τις 31 Ιουνίου. 


Η ΑΕΚ είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην συγκεκριμένη λίστα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, που θα μπορούσε να απασχολήσει.

Προτεραιότητα για την Ένωση, αν και εφόσον γίνει κάποια κίνηση ακόμα, είναι σίγουρα ο αμυντικός χαφ. Προκειμένου να βρεθεί μία ακόμα έμπειρη λύση, πίσω από τους Σιμόες και Γιόχανσον.

Ωστόσο στην ΑΕΚ θέλουν να δουν και το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια… ευκαιρία, ακόμα και σε άλλη θέση, που δεν θα αξίζει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Αν και λοιπόν φαντάζει δύσκολο να γίνει κι άλλη μεταγραφή στην Ένωση, ακόμα υπάρχει ένα μικρό «παράθυρο» για μια τελευταία προσθήκη, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Με την ΑΕΚ να περνάει από… κόσκινο τη λίστα με τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διαπιστώσει τι λύσεις θα μπορούσαν να προκύψουν και από εκεί.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn