Το νέο... όπλο της ΑΕΚ για τους τραυματισμούς | AEK Fans Blog

Το νέο... όπλο της ΑΕΚ για τους τραυματισμούς

Written By geopu21 on Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 | 17:54

Οι ειδικές συσκευές για την πιο γρήγορη αντιμετώπιση τραυματισμών που παρέλαβε σήμερα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.


Σε μια χορηγική συμφωνία που θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα προχώρησε η ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: Η Maralko, αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος του ActiPatch, κατόπιν συμφωνίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, προχώρησε σήμερα στη χορήγηση συνολικά 80 συσκευών της σειράς ActiPatch, για υποστήριξη των αθλητών της επαγγελματικής ομάδας καθώς και της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ, τόσο κατά την προετοιμασία τους πριν από τους αγώνες, όσο και για την αποκατάστασή τους.

Το ActiPatch αποτελεί μία καινοτόμο ατομική συσκευή για την καταπολέμηση του πόνου και της φλεγμονής καθώς και για την επούλωση των τραυμάτων και την μετεγχειρητική αποκατάσταση. Η λειτουργία της στηρίζεται στη χρήση ηλεκτρομαγνητικών παλμών, οι οποίοι ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό του τραυματισμένου ιστού, επιταχύνοντας ιδιαίτερα τη διαδικασία της επούλωσής του, μειώνοντας έτσι τον πόνο και τη φλεγμονή.

Το ActiPatch δεν περιέχει φάρμακα και δεν προκαλεί παρενέργειες, ενώ έχει αποδειχθεί κλινικά πως υπερτερεί άλλων θεραπευτικών μεθόδων. Η συσκευή κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και έχει πιστοποίηση από τον FDA και την αντίστοιχη γνωστοποίηση στον ΕΟΦ. Στην actipatch.gr, μπορεί κανείς να ενημερωθεί με περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για τις συσκευές όσο και για την τεχνολογία τους.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn