«Βόμβα» με τις τηλεοπτικές άδειες: Ποιος καναλάρχης κάνει πίσω και δεν δίνει τα χρήματα! | AEK Fans Blog

«Βόμβα» με τις τηλεοπτικές άδειες: Ποιος καναλάρχης κάνει πίσω και δεν δίνει τα χρήματα!

Written By geopu21 on Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:11

Έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από το τριήμερο «θρίλερ» της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών και στο Μαξίμου περιμένουν τους νέους καναλάρχες...


Και μπορεί η κυβέρνηση να πανηγυρίζει τόσο για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού όσο και για το αντίτιμο στο οποίο δημοπρατήθηκαν οι άδειες, ωστόσο η πραγματικότητα ετοιμάζεται να τη... διαψεύσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο καναλάρχες που πλήρωσαν πανάκριβα τις άδειες φαίνεται να το... ξανασκέφτονται και προκαλούν πανικό στο Μαξίμου, αφού αν συμβεί κάτι τέτοιο ο πολυδιαφημισμένος διαγωνισμός τους θα εξελιχθεί στο απόλυτο φιάσκο!
Συγκεκριμένα, καναλάρχες που κέρδισαν τις άδειες συνειδητοποιούν πια το μεγάλο κόστος, αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν χρήματα και για να «βγάλουν» νέο πρόγραμμα αλλά και για να πληρώνουν τους μισθούς των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να εξετάζουν την πιθανότητα να κάνουν πίσω και να μην αποδεχτούν τελικά την άδεια που «χτύπησαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο εν λειτουργία κανάλι που εξασφάλισε μια εκ των αδειών εξετάστηκε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.
Όπως διαπιστώθηκε, τα ποσά που δόθηκαν είναι αδύνατο να αποσβεστούν ακόμη και μέσα σε μια δεκαετία (!), με αποτέλεσμα να πέσει στο τραπέζι η πρόταση να κάνει πίσω ο σταθμός, να μη δώσει καν την πρώτη δόση που πρέπει να καταβληθεί εντός 15 ημερών και να περιμένει να προκηρυχτεί νέος διαγωνισμός για θεματικές τηλεοπτικές άδειες και να προσπαθήσει σε αυτόν να λάβει μια νέα άδεια, με πολύ λιγότερα χρήματα.

*newbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn