Θα το παλέψει για Φάληρο ο αρχηγός | AEK Fans Blog

Θα το παλέψει για Φάληρο ο αρχηγός

Written By geopu21 on Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:59

Ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου σόκαρε τους πάντες στα Σπάτα, καθώς το χτύπημα στην μύτη του αρχηγού της ΑΕΚ, που τελικά έφερε το κάταγμα, ήταν πολύ δυνατό.


Γι’ αυτό και χωρίς καθυστέρηση ο Μάνταλος μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση.

Ευτυχώς, εκεί πήγαν όλα καλά, με την επέμβαση στην μύτη του αρχηγού της ΑΕΚ να ολοκληρώνεται με απόλυτα επιτυχία και τον Μάνταλο να είναι ήδη πολύ καλύτερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αρχηγός της ΑΕΚ θα αλλάξει αύριο γάζες, ενώ το πρωί της Παρασκευής, θα εξεταστεί ξανά από τους γιατρούς. Παίρνοντας εξιτήριο και πηγαίνοντας σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή εννοείται πως δεν υφίσταται, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί, το να επιστρέψει κόντρα στον ΟΣΦΠ.

Παρότι για να επανέλθει πλήρως χρειάζεται ένα διάστημα κοντά στον ένα μήνα, η δυνατότητα της χρησιμοποίησης προστατευτικής μάσκας, μπορεί να φέρει τον αρχηγό της ΑΕΚ στο γήπεδο, πολύ νωρίτερα.

Ακόμα και την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό το ζήτημα, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αποθεραπεία του Μάνταλου, την αντίδραση του οργανισμού του και το πότε θα νιώσει ο ίδιος πιο σίγουρος. Ξεπερνώντας τον φόβο που είναι λογικό να προκάλεσε το πολύ δυνατό χτύπημα.

Πάντως, ο Μάνταλος έχει δείξει πως σε περιπτώσεις τραυματισμού, κάνει τις προβλέψεις να πηγαίνουν… περίπατο, με την θέλησή του να αγωνιστεί, να τον κάνει να ξεπερνά πολύ γρήγορα όλα τα προβλήματα που του παρουσιάζονται.

Και αυτό αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας, για να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί κανονικά στο ντέρμπι του Φαλήρου, έστω και με προστατευτική μάσκα.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn