Στα... σκαριά η πρώτη μεταγραφική κίνηση | AEK Fans Blog

Στα... σκαριά η πρώτη μεταγραφική κίνηση

Written By geopu21 on Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 | 21:54

Μετά τις συζητήσεις, τόσο του Μαϊστόροβιτς με τους Μπάγεβιτς, Κετσπάγια και Ντε Μπαρτόλο, όσο και αποκλειστικά με τον Κετσπάγια την περασμένη Δευτέρα, η «Ένωση» τείνει ν’ αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα πως στην πρώτη θέση της μεταγραφικής της λίστας, τον ερχόμενο Γενάρη, θα βρίσκονται παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του κεντρικού χαφ. 


Αυτό προκύπτει με την ανάλυση όλων των δεδομένων από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, οι οποίοι αυτή την ώρα υποστηρίζουν πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε αυτή τη θέση.

Οι πληροφορίες υπογραμμίζουν πως ο «Χίτμαν» έχει ήδη στη λίστα του παίκτες που αγωνίζονται στην εν λόγω θέση. Μάλιστα δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις μοιάζουν να ξεχωρίζουν, εκ των οποίων η μια είναι δεδομένα από τη σκανδιναβική αγορά. 

Η δεύτερη περίπτωση που ξεχωρίζει ο Μαϊστόροβιτς δεν έχει ξεκαθαριστεί σε ποια περιοχή εντοπίζεται. Δεν αποκλείεται πάντως να μιλάμε και πάλι για Σκανδιναβό. Άλλωστε είναι σαφές πως ο Μαϊστόροβιτς γνωρίζει πάρα πολύ καλά την αγορά της χώρας του, κάτι που δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στην «Ένωση», ενώ ένα μεγάλο θετικό γεγονός, είναι πως αρκετοί παίκτες, κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πρόκειται να μείνουν ελεύθεροι, καθότι εκείνη την περίοδο ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα στα γήπεδα της βόρειας Ευρώπης.

Πάντως θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ψάξει μόνο για κεντρικό χαφ. Ωστόσο είναι σαφές πως ακόμη δεν έχει καταλήξει που αλλού χρειάζεται ενίσχυση. 

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για τη θέση του επιθετικού, ωστόσο αυτές βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως θ’ αφήσουν αρκετό χρόνο να περάσει μέχρι να βγάλουν ένα ασφαλές συμπέρασμα. Ο Αλμέιδα είναι αναμφισβήτητα, ο βασικός και αναντικατάστατος επιθετικός της ομάδας, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ, θα δώσουν την ευκαιρία και στον Πέκχαρτ και στον Αραβίδη να αποδείξουν ότι μπορούν να δίνουν λύσεις. Εάν πειστούν πως τα πάντα δουλεύουν ρολόι, τότε καθίσταται σαφές πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια κίνηση γι’ αυτή τη θέση.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn