Διαφωνία Λίγκας-Nova: 1η ή 3η αγωνιστική η πρεμιέρα; | AEK Fans Blog

Διαφωνία Λίγκας-Nova: 1η ή 3η αγωνιστική η πρεμιέρα;

Written By d pourn on Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016 | 23:18

Να γίνουν εμβόλιμες στη διακοπή των Χριστουγέννων οι δύο αγωνιστικές που χάθηκαν ζητά το συνδρομητικό κανάλι.


Νέος πονοκέφαλος στον ορίζοντα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Και μπορεί όλα να δείχνουν ότι η σέντρα θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου όπως προέκυψε από την συνάντηση των ΠΑΕ με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί με ποια αγωνιστική θα γίνει η πρεμιέρα.

Στο πρόσφατο ΔΣ της Λίγκας αποφασίστηκε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει όπως αρχικά είχε οριστεί το πρόγραμμα. Δηλαδή από την 1η αγωνιστική. Παρόλα αυτα, η Νοva επιθυμεί η εκκίνηση να γίνει με την 3η αγωνιστική και οι αγωνιστικές που χάθηκαν να γίνουν εμβόλιμες στη διακοπή των Χριστουγέννων.

Υπήρξε μάλιστα και επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές στην οποία μεταφέρθηκε το αίτημα της Nova με την Λίγκα να εμφανίζεται για την ώρα ανυποχώρητη παρότι στο συνδρομητικό θεωρούν ότι χαλάει και πηγαίνει πίσω ο προγραμματισμός τους.

Μένει να δούμε εάν Λίγκα και Nova βρουν τη χρυσή τομή ή το συνδρομητικό θα ενεργοποιήσει τις ρήτρες που μπορούν να τινάξουν στον αέρα ακόμα περισσότερο τα οικονομικά των αρκετών ΠΑΕ που εξασφάλισαν μέχρι παράταση στην καταβολή της εγγυητικής επειδή δεν... βγαίνουν.

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn