Ξεφτίλα και αηδία: Ο Προύντζος για τη μάνα και τη γυναίκα του Κοντονή (vid) | AEK Fans Blog

Ξεφτίλα και αηδία: Ο Προύντζος για τη μάνα και τη γυναίκα του Κοντονή (vid)

Written By geopu21 on Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 | 22:48

Από τους χυδαίους χαρακτηρισμούς του δις κακουργηματικά κατηγορούμενου, Νίκου Προύντζου, για τον Σταύρο Κοντονή και τον Αλέξη Τσίπρα δεν γλίτωσε ούτε η μητέρα, ούτε η σύζυγος του Υφυπουργού Αθλητισμού! Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!


Ούτε η σύζυγος, ούτε η μητέρα του Σταύρου Κοντονή «γλίτωσαν» από την επίθεση που έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, Νίκος Προύντζος.

Το κορυφαίο στέλεχος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για όλους όσοι δεν γνωρίζουν έχει παραπεμφθεί σε δίκη κακουργηματική απιστία για το σκάνδαλο της «Κάρτας Υγείας» της ΕΠΟ και επίσης διώκεται ποινικά για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο για δύο αδικήματα: α) Ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, β) Δωροδοκία – δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο Νίκος Προύντζος μιλώντας σε εκδήλωση για την κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων έκανε μία άνευ προηγούμενου επίθεση τόσο στον Σταύρο Κοντονή, όσο και στον Αλέξη Τσίπρα! «Κάτι Κοντονήδες και κάτι Τσίπριδες θα ντρέπονται που υπάρχουν. Είναι μία συμμορία πολιτικών», είπε μεταξύ άλλων το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο σε αυτά και συνέχισε την επίθεση με χυδαίους χαρακτηρισμούς, κυρίως, προς το πρόσωπο του Σταύρου Κοντονή! Έφτασε, μάλιστα, να αναφερθεί στην μητέρα και τη γυναίκα του! «Αυτός θα μάθει που βαράει τη μάνα του, γιατί τον έδιωξε η γυναίκα του και όλα τα υπόλοιπα! Θα τα μάθει γρήγορα», υπογράμμισε! Αηδία και ξεφτίλα...

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Νίκος Προύντζος:*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn