Τα συγκινητικά λόγια του Καρρά για τον Παντελίδη: «Αγαπούσα πολύ τον πιτσιρίκο» (video) | AEK Fans Blog

Τα συγκινητικά λόγια του Καρρά για τον Παντελίδη: «Αγαπούσα πολύ τον πιτσιρίκο» (video)

Written By Juker on Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 | 17:58

Ο γνωστός τραγουδιστής έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά για τον Παντελή Παντελίδη, μετά το τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου. 


Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και τον Χάρη Λεμπιδάκη παραχώρησε ο Βασίλης Καρράς. Ο γνωστός τραγουδιστής έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά για τον Παντελή Παντελίδη, μετά το τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου.

Αποσπάσματα των όσων είπε στην εκπομπή του Alpha

Για τον Παντελή Παντελίδη: «Εγώ τον πιτσιρίκο τον αγαπούσα, γιατί μοιάζαμε σε πολλά πράγματα. Είχαμε πολλά κοινά. Ήταν αυθόρμητος, έξω καρδιά… Είχε άγνοια κινδύνου γενικά σε όλα. Είχε ένα θράσος, έτσι γλυκό, χωρίς να πληγώνει ανθρώπους»

Για το πώς τον θυμάται: «Μετά από ό,τι συνέβη στην οικογένεια και τον συγχωρεμένο τον πιτσιρίκο, δεν είναι ωραίο να βγαίνεις και να λες ότι ήταν ένα καλό παιδί. Εγώ πέρασα μαζί του μία πανέμορφη σεζόν μαζί του, τα βράδια στα μπαράκια μαζί του παντού. Ο Θεός να αναπάψει την ψυχούλα του και να τον θυμόμαστε όπως τον γνωρίσαμε».

Για το γεγονός ότι έδωσε το «ΟΚ» στον Κώστα Μπερτάκη να συνεργαστούν πριν από χρόνια στο Teatro μαζί με την Πάολα: «Στα νέα παιδιά συνήθως λέω πάντα το ναι, όταν βλέπω ότι κάτι έχουν».

Δείτε το βίντεο*alterinfo.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn