Από το Yahoo ως τη Μαλαισία η είδηση για Μαρινάκη! | AEK Fans Blog

Από το Yahoo ως τη Μαλαισία η είδηση για Μαρινάκη!

Written By d pourn on Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016 | 14:17

Διεθνείς διαστάσεις έχει πάρει η είδηση βόμβα για την πρόταση του εισαγγελέα περί προφυλάκισης του Βαγγέλη Μαρινάκη.


H είδηση-βόμβα που... έσκασε την Τρίτη σχετικά με την προφυλάκιση και την παραπομπή σε δίκη του Βαγγέλη Μαρινακή, τα οποία πρότεινε στην εισήγησή του ο εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος δεν απασχόλησε μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ. Ιστοσελίδες από τη Βρετανία, τη Σερβία αλλά και η αγγλική έκδοση Μαλαισιανού ειδησεογραφικού site ασχολήθηκαν με την υπόθεση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Το WorldSoccerTalk, όπως και το Yahoo, μεταδίδουν την είδηση με τίτλο: «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την προφυλάκιση πριν τη δίκη», αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η εισαγγελία Αθηνών πρότεινε την Τρίτη ότι ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να βρεθεί υπό κράτηση πριν τη δίκη για τη συμμετοχή του στη δημιουργία εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση των στημένων αγώνων».

Στο άρθρο γίνεται λόγος και στην πρόσφατη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών στην οποία ο Μαρινάκης πήρε μία από τις τέσσερις άδειες έναντι 73 εκ. ευρώ, όπως και στην προσπάθειά του να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η είδηση με την εισήγηση του εισαγγελέα βρίσκεται και στο freemalaysiatoday.com και επισημαίνει: «Ο εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος ανέφερε πως ο Μαρινάκης παραβίασε τους όρους που του απαγορεύουν την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο μέχρι τη δίκη του και έτσι θα πρέπει να τεθεί υπό κράτηση»

Το σερβικό mozzartsport.com έχει τίτλο: «Ο εισαγγελέας ζητάει την προφυλάκιση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκη παίρνει τηλεοπτικό σταθμό με 73εκ. ευρώ». Το συγκεκριμένο Μέσο παρουσιάζει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την εισήγηση Δασκαλόπουλου: «Ο Δασκαλόπουλος απαιτεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μπει στη φυλακή περιμένοντας την οριστική απόφαση, καθώς το αφεντικό του Ολυμπιακού αγνόησε την απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο και κατηγορείται για συμμετοχή σε μια σειρά ποινικών αδικημάτων».

Και εδώ υπάρχει αναφορά στις τηλεοπτικές άδειες και το ποσό των 73 εκ. ευρώ που πρόσφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να αποκτήσει την τηλεοπτική άδεια.

Το Associated Press όπως και η Daily Mail από την Βρετανία αναφέρονται στην έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος το Σάββατο, τονίζοντας πως λίγες ώρες πριν την σέντρα ο πρόεδρος του πρωταθλητή Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται υπό διερεύνηση για διαφθορά στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών και μία δικαστική επιτροπή θα πάρει την απόφασή της για την υπόθεση πριν το τέλος του έτους.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn