Το χειρουργικό κόλπο της ΑΕΚ αύριο με Ολυμπιακό | AEK Fans Blog

Το χειρουργικό κόλπο της ΑΕΚ αύριο με Ολυμπιακό

Written By Juker on Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016 | 23:21

Να, ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ θα μας δείξει το μπόι της. Πόσο ζυγίζει. Κι αν πραγματικά έχει τις δυνατότητες να τραβήξει πορεία πρωταθλητισμού.


Βεβαίως, τις «εξετάσεις» του θα δώσει και ο Ολυμπιακός. Περισσότερο στον κόσμο της ομάδας, που έχουν φαρμακωθεί και για τα αποτυχημένα αποτελέσματα και για τις αποτυχημένες εμφανίσεις.

Το ερώτημα, και αξίζει να το θέσουμε πριν από το ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη, είναι ένα. Πώς θα αντιδράσει η ΑΕΚ στη δεδομένη ορμητικότητα του πρωταθλητή. Που δεν θα βγει στο γήπεδο ανιχνευτικά, αναγνωριστικά και ανάλογα θα πατήσει αυτό ή εκείνο το κουμπί για να ενεργοποιήσει αυτό ή εκείνο το... πλάνο.

Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα στο ντέρμπυ. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι αν η ΑΕΚ θα μπορέσει να «εκτονώσει» την αγωνιστική πληθωρικότητα του Ολυμπιακού και απέναντι στον υποτιθέμενο «πλουραλισμό» των γηπεδούχων να αντιδράσει με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα.

Ένα «κτύπημα» της ΑΕΚ πιθανόν να αποδειχθεί δολοφονικό για τον Ολυμπιακό. Μία φάση πιθανότατα να δώσει στην ΑΕΚ αυτό που θα κυνηγάει για μια ώρα ο Ολυμπιακός.

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn