Μάνταλος: Αυτά τα ματς κρίνουν το πρωτάθλημα | AEK Fans Blog

Μάνταλος: Αυτά τα ματς κρίνουν το πρωτάθλημα

Written By geopu21 on Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 | 23:42

Τι είπε ο αρχηγός για τη νίκη της ΑΕΚ στη Λάρισα.


Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Λάρισας και ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις του στη ΝΟVA αναφέρθηκε στη σημασία των τριών βαθμών, οι οποίοι «σε τέτοιες έδρες κρίνουν το πρωτάθλημα».

Αναλυτικά, όσα είπε: 

Για την απόδοση της ΑΕΚ: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Καταφέραμε και σκοράραμε δύο γρήγορα γκολ, με τον Βαγγέλη. Μετά δεν ξέρω τι έγινε, αν επαναπαυτήκαμε, δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα που δεν θα περάσουν πολλές ομάδες». 

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στη Λάρισα: «Είναι σημαντικό να παίρνουμε βαθμούς σε τέτοιες έδρες. Το πρωτάθλημα θα κριθεί, σε πολύ μεγάλο βαθμό, σε αυτές τις έδρες, όχι τόσο στα ντέρμπι. Δεν σκεφτόμαστε τώρα τον Ολυμπιακό, κρατάμε τους τρεις βαθμούς σε όποια έδρα κι αν παίζουμε». 

Για το ότι έπαιξαν με δέκα παίκτες: «Σίγουρα κλειστήκαμε πίσω, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα. Δεχτήκαμε αρκετή πίεση αλλά η ομάδα έδειξε ότι και με δέκα παίκτες η ομάδα κράτησε το σκορ και πήραμε αυτό που θέλαμε και αξίζαμε». 


Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn