Ο Χριστόγλου ειρωνεύεται την ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Ο Χριστόγλου ειρωνεύεται την ΑΕΚ!

Written By geopu21 on Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 | 22:37

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι η ΑΕΚ θα τρώει τρία γκολ κάθε φοράει που νομίζει ότι μπορεί να χτυπήσει στα ίσια τον Ολυμπιακό.


Ενα από τα πράγματα που με χαρακτηρίζουν είναι ο συναισθηματισμός μου. Δεν πατάω τον άλλον στον σβέρκο όταν τον βλέπω πεσμένο στο έδαφος. Πόσω μάλλον αν έχει φάει δέκα γκολ σε μία μέρα και εικοσιπέντε συνολικά στις τελευταίες του επισκέψεις στον Πειραιά για το πρωτάθλημα. Τους συμπονώ, λοιπόν, τους φίλους μου τους ΑΕΚτσήδες και θέλω να τους πως μια κουβέντα παρηγορητική: Μην τρελαίνεστε και μη χάνετε το κουράγιο σας. Οταν με το καλό μείνετε 10-15 βαθμούς πίσω και καταλάβετε ότι δεν έχετε καμία ελπίδα να πάρετε το πρωτάθλημα, θα παίξετε ωραία μπαλίτσα. Μέχρι και ο Πέκχαρτ, που λέει ο λόγος, μπορεί να θυμίζει τότε ποδοσφαιριστή.

Το ίδιο είχε κάνει και ο Παναθηναϊκός του Αναστασίου. Σερνόταν όλη τη χρονιά, και μόλις κατάλαβε ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει την κούπα άρχισε να κεντάει στο γήπεδο. Μη χάνετε, λοιπόν, την ελπίδα σας. Θα δείτε μπαλίτσα της προκοπής όταν με το καλό πάρετε τα χαμπάρια σας. Διότι πρέπει να έχετε καταλάβει από την Κυριακή το βράδυ πως όσο ακόμα λέτε ότι θέλετε να χτυπήσετε τον Ολυμπιακό, θα τρώτε τρία τουλάχιστον. Το νιώσατε στο πετσί σας πόσο προσπάθησε να περιορίσει τη ζημιά ο… εκλεκτός Σιδηρόπουλος, το είδατε στα μάτια των αντιπάλων σας πώς πρέπει να παίζεις για να μπορείς να λες ότι θα διεκδικήσεις το πρωτάθλημα.

Και για να τελειώνουμε με τα παραμύθια σας… Μπουνιά τού έριξε ο Ροντρίγκες του Φιγκέιρας, και σήμερα δεν έχει ανοίξει μύτη. Αν το μπουκέτο έβγαινε ανάποδα, σήμερα θα είχε αλλάξει πολίτευμα η Ελλάδα. Μη χάνετε, όμως, το κουράγιο σας. Πώς το έλεγαν παλιά: Και η τρίτη θέση στο UEFA θα σας βγάζει. Με τη σκέψη αυτή και την ελπίδα να δείτε πραγματικά καλή μπάλα από την ομάδα σας -είπαμε πότε θα συμβεί αυτό- δώστε τα όλα. Και για να ανταποδώσετε τη χάρη που σας έκανε ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, κόψτε κανέναν βαθμό από τον Παναθηναϊκό. Θα σας έλεγα και για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτός τους χάνει και στα… εσωτερικά διπλά.

*gavros.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn