Ποιός Μοράις, άλλο είναι το στοίχημα της ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Ποιός Μοράις, άλλο είναι το στοίχημα της ΑΕΚ

Written By Juker on Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 | 23:16

Νέος προπονητής στην ΑΕΚ. Θεός είναι; Όχι, δεν είναι. Μάγος; Ούτε μάγος είναι. Ένας απλός προπονητής είναι, μάλιστα όχι πρωτοκλασάτος. Όσο κι αν οι συστάσεις γι αυτόν είναι εξαιρετικές, δεν θα την πεις βιτρινιάρικη επιλογή.


Αλλοίμονο. Που να βρεις πρώτο πράμα στη μέση της σαιζόν. Έκαιγε περισσότερο να σταματήσει, επιτέλους, η...υπομονή με τον Κετσπάγια. Το παλληκάρι ήταν out. Εντελώς. Η αντικατάστασή του το πρώτο μέλημα.

Απ' εκεί και πέρα την παρτίδα θα την παίξουν οι παίκτες. Ποιός Μοράις. Αναγκαίος, όμως μην περιμένουν το θαύμα. Είπαμε. Δεν είναι ούτε ισόθεος, ούτε βοηθός φακίρη. Το στοίχημα θα το σώσουν, αν το σώσουν, οι κύριοι ποδοσφαιριστές.

Ποιό είναι το υλικό της ΑΕΚ; Αυτό ζητάει απάντηση. Πόσο ζυγίζουν οι ποδοσφαιριστές της. Κατά πόσο θα ανταποκριθούν στη συνέχεια του μαραθώνιου.

Επιμένω. Δεν κρίνεται ο Μοράις! Σε παρακαλώ. Τρελό να υπάρχουν απαιτήσεις από κάποιον που ίσως μέχρι την περασμένη εβδομάδα δεν γνώριζε ούτε το όνομα της νέας του ομάδας. Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι εκείνοι που θα δώσουν εξετάσεις. Και κάτι άλλο. Μέχρι σήμερα οι ευθύνες δεν ανήκουν μονάχα στον πράγματι ακατάλληλο Κετσπάγια. Και οι παίκτες έχουν μερίδιο στις ανησυχίες του κόσμου της ΑΕΚ.

*apodytiriakias.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn