Εξετάζεται, αλλά χάνει έδαφος η λύση του Ουζουνίδη στην ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Εξετάζεται, αλλά χάνει έδαφος η λύση του Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Written By Juker on Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 | 22:57

Οι τρεις βασικοί λόγοι που ο Έλληνας τεχνικός δεν «ψήνει» τους διοικούντες του Δικεφάλου για την αντί-Κετσπάγια εποχή.


Ο Τιμούρ έμεινε μέχρι νεωτέρας στην ΑΕΚ, αλλά οι Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς ήδη ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του έτσι ώστε να τον έχουν έτοιμο σε περίπτωση που χρειαστεί.

Μέσα στους υποψηφίους είναι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά η περίπτωσή του χάνει έδαφος. Ας γράψουμε κάποια πράγματα που μάθαμε σχετικά με το γιατί συμβαίνει αυτό:

1.Πιστεύουν στην ΑΕΚ πως δεν θα κάνει το κλικ στον κόσμο. Δεν θα πείσει ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση για την αντί-Κετσπάγια εποχή και πως θα έχουν στα Σπάτα μια από τα ίδια. Δηλαδή μια λύση προσωρινή που θα οδηγήσει σύντομα σε νέες αναζητήσεις...

2.Είναι και εκείνος αμυντικογενής προπονητής και το υπάρχον δυναμικό θα τον δυσκολέψει να παίξει το παιχνίδι που θέλει. Στον Πανιώνιο έμαθε περισσότερο το πώς να καταστρέφει την τακτική και το παιχνίδι του αντιπάλου, παρά το πώς να κερδίζει μέσα από το δικό του παιχνίδι δημιουργίας-κατοχής.

3.Επίσης, το σκάουτινγκ της ΑΕΚ έχει διαπιστώσει πως ο Μαρίνος διακατέχεται κι εκείνος από τις δικές του εμμονές, σε πρόσωπα και συστήματα. Δεν είναι δηλαδή τόσο ευέλικτος και δημοσιο-σχετίστας, αν απαιτηθεί, για να τα καταφέρνει στα αποδυτήρια με... τρόπο, αντί με... κόπο.

*Στα θετικά πάντως της επιλογής του Ουζουνίδη, πως εκείνος και το επιτελείου του, κοστίζουν λιγότερο απ’ όσα ο Τιμούρ με τους δικούς του συνεργάτες.

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn