Θέμα για Μοράις: Τα... χουνέρια σε Φενέρ και Γαλατά! | AEK Fans Blog

Θέμα για Μοράις: Τα... χουνέρια σε Φενέρ και Γαλατά!

Written By geopu21 on Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 | 23:20

Ο Ζοσέ Μοράις ξέρει καλά πως θα πρέπει να κάνει πολλά πράγματα σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα. 


Άλλωστε γι αυτό ήδη από χθες το βράδυ έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, ενώ σήμερα αναμένεται να βρίσκεται από πολύ νωρίς το πρωί στα Σπάτα, παρόλο που η πρώτη του προπόνηση, είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα. Το πρώτο βεβαίως που πρέπει να δρομολογήσει ο Μοράις, είναι το αγωνιστικό πλάνο πάνω στο οποίο θα «πατήσει» η νέα ΑΕΚ.

Στο μπλοκάκι του νέου τεχνικού της Ένωσης, υπάρχουν κυρίως σχηματισμοί μ’ έναν επιθετικό. Όπως δηλαδή έπαιζε μέχρι τώρα και η ΑΕΚ. Ενώ πέρυσι στη Αντάλιασπορ είχε δουλέψει και με 4-2-3-1, αλλά και με 4-1-4-1. Όταν πάντως φέτος πήγε να εφαρμόσει ένα πιο ορθολογικό 4-3-3, δεν λειτούργησε καθόλου.

Πάντως το 4-1-4-1, είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των μεγάλων ομάδων της Τουρκίας. Με 4-2 κέρδισε η Αντάλιασπορ την Γαλατασαράι, με το ίδιο σκορ κέρδισε και την Φενέρμπαχτσε (παρόλο που ο Μοράις από το συγκεκριμένο ματς απουσίαζε στο νοσοκομείο), ενώ την Τράμπζοσπορ την σκόρπισε με 7-0.

Είναι προπονητής που θέλει το θεαματικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε από τις 11 Γενάρη που ανέλαβε πέρυσι την Αντάλιασπορ, μόνο δυο ματς έληξαν χωρίς η ομάδα του να σκοράρει. Αντιθέτως ξεκίνησε φέτος με δυο 0-0 πολύ νωρίς και ήταν και αυτός ένας λόγος, που το αγωνιστικό του μοντέλο απέτυχε. Μένει να φανεί ποιό σύστημα θα επιλέξει για την ΑΕΚ.

Βεβαίως θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για το υλικό που έχει στη διάθεση του.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn