Τα επόμενα βήματα της ΑΕΚ για την «Αγια-Σοφιά» | AEK Fans Blog

Τα επόμενα βήματα της ΑΕΚ για την «Αγια-Σοφιά»

Written By d pourn on Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 | 23:24

Μετά την έγκριση της μελέτης υπογειοποίησης, η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τα επόμενα βήματα προς την υλοποίηση του οράματος της «Αγια-Σοφιάς». Τι περιλαμβάνουν αυτά. 


Η έγκριση από πλευράς Περιφέρειας Αττικής της μελέτης υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τμήματος της Φωκών αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη είδηση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ωστόσο απαιτούνται ακόμη κάποια βήματα και λίγη υπομονή προς την υλοποίηση του ονείρου.

Το αμέσως επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την εξέταση του φακέλου του έργου και της αρχιτεκτονικής μελέτης από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής. Η εν λόγω επιτροπή θα συνεδριάσει για να εξετάσει το φάκελο της ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί για τις 2 Νοεμβρίου και δεν υπάρχει ασφαλής πρόβλεψη για το πότε θα υπάρξει… πόρισμα, μιας και η διαδικασία περιλαμβάνει παρατηρήσεις και συμπληρωματικές εξετάσεις, που μπορεί να καθυστερήσουν την έγκρισή του για έναν ή δύο μήνες.

Πάντως στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως θα χρειαστεί ο λιγότερος δυνατός χρόνος για να εγκριθεί ο φάκελος, καθώς είναι πληρέστατος και ουσιαστικά έχει ήδη πάρει το «πράσινο» από τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Οργανισμών. Οι αισιόδοξοι πιστεύουν πως είναι εφικτό να έχει προχωρήσει η διαδικασία της έκδοσης άδειας οικοδομικών εργασιών πριν βγει το 2016, ωστόσο ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος με τους πολύ αργούς ρυθμούς που κινούνται όλοι οι μηχανισμοί στην Ελλάδα.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn