Η... δικαίωση του Κετσπάγια με Σιμόες | AEK Fans Blog

Η... δικαίωση του Κετσπάγια με Σιμόες

Written By Juker on Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016 | 22:22

Ο Σιμόες αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού πριν το Καραϊσκάκη και αυτός ήταν ο λόγος που ο Κετσπάγια τον άφησε εκτός, αφού προφανώς ο προπονητής ήξερε κάτι παραπάνω από την… κοινή γνώμη. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Σιμόες ακολούθησε θεραπεία.


Αρκετή κουβέντα έχει γίνει για το αν ο Σιμόες ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο οποίος επιδεινώθηκε μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε -και- στον αγώνα με τον Ηρακλή. Ο Κετσπάγια άφησε τον Πορτογάλο στον πάγκο γιατί προτίμησε να τον έχει ακόμα και ανέτοιμο -αν χρειαστεί- αντί του άπειρου Γαλανόπουλου, ειδικά σε ένα τέτοιο ματς. Το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε ο Πορτογάλος στην αποστολή προκάλεσε αρκετές συζητήσεις όπως και η ανάρτηση του Σιμόες σε σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο ανέφερε τη λέξη «σούπερ».

Προφανώς, ο μέσος της ΑΕΚ δεν αναφερόταν στην κατάστασή του, καθώς στην επιστροφή της ομάδας στα Σπάτα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Με αυτό τον τρόπο φαίνεται ότι έγινε το φυσιολογικό. Ότι, δηλαδή, ο προπονητής ήξερε κάτι παραπάνω για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και για αυτό δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του στο ντέρμπι, προκειμένου να μην κινδυνεύσει ο παίκτης να μείνει έξω περισσότερο καιρό.

*contra.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn