Απαντήσεις Κετσπάγια για Ολυμπιακό, το κλίμα στα αποδυτήρια και την κριτική που του γίνεται | AEK Fans Blog

Απαντήσεις Κετσπάγια για Ολυμπιακό, το κλίμα στα αποδυτήρια και την κριτική που του γίνεται

Written By Juker on Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016 | 22:07

Μετά την φιλική «τεσσάρα» της ΑΕΚ στην Καλλιθέα, ο κόουτς της Ένωσης μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τις τελευταίες ημέρες τον σύλλογο.


Στο παρελθόν ανήκει για τον Τιμούρ Κετσπάγια η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, καθώς όπως τόνισε η... καταστροφολογία δεν βοηθάει, ενώ ξεκαθάρισε πως το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό.

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά η ομάδα πρέπει να δει το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει στο επόμενο ματς να έχουμε την αντίδραση που αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει», δήλωσε αρχικά ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Για το αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης της ΑΕΚ: «Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε, ώστε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Η καταστροφολογία δεν βοηθάει. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά το απογοητευτικό ήταν πως χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια. Αυτό είναι που μας πείραξε όλους. Ότι χάσαμε χωρίς να παλέψουμε».

Για το πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια: «Μια χαρά είναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Για την έντονη κριτική που δέχεται: «Δεν βλέπω τηλεόραση, ούτε ακούω ραδιόφωνο. Μαθαίνω πράγματα. Ήξερα που έρχομαι. Στην Ελλάδα τη μία ημέρα είσαι Θεός και την άλλη είσαι ο χειρότερος. Κοιτάζω να κάνω τη δουλειά μου και δεν ασχολούμαι με αυτά που γράφονται, αν και υπάρχουν κάποια όρια».

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn