ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Λέσκοτ! | AEK Fans Blog

ΣΟΚ στην ΑΕΚ με Λέσκοτ!

Written By d pourn on Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 | 14:57

Ούτε μία εβδομάδα δεν άντεξε στο συντηρητικό πρόγραμμα ο Τζολέον Λέσκοτ, ο οποίος θα μεταβεί στην Αγγλία για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Άγνωστο ποτέ θα επιστρέψει.


Τελικά η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ ήταν και η σωστή. Ο έμπειρος αμυντικός δεν μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο με συντηρητικό πρόγραμμα και πλέον η λύση του χειρουργείου είναι μονόδρομος. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο Λάκης Νικολάου δεν μπορούσε να επιμείνει κ να επιβάλει στον παίκτη τη θεραπεία που θα ακολουθήσει.

Την Πέμπτη ή την Παρασκευή ο παίκτης θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, από τον Αντι Γουίλιαμς, έτσι ώστε να αφαιρεθούν τα κομματάκια που βρίσκονται μέσα στο γόνατο του και μετά το χειρουργείο θα παραμείνει εκεί για τουλάχιστον μία εβδομάδα στην πατρίδα του για το πρώτο διάστημα της απουσίας του.

Όσον αφορά το χρόνο επιστροφής δεν μπορούν να γίνουν ακόμα προβλέψεις, αφού θα πρέπει να ξεκαθαριστεί η μέθοδος με την οποία θα διορθώσει το πρόβλημα.
*contra.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn