Βλέπουν την ΑΕΚ στο... ύπνο και στον ξύπνιο τους | AEK Fans Blog

Βλέπουν την ΑΕΚ στο... ύπνο και στον ξύπνιο τους

Written By Juker on Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 | 21:36

Ο Πατίτο τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, η ΑΕΚ θα τον στερηθεί για τα επόμενα τρία παιχνίδια (Λάρισα, Πανιώνιο και Κέρκυρα) και έτσι… πλήρωσε την ανόητη ενέργεια του να χτυπήσει εκτός φάσης τον Φιγκέιρας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».


Την ανόητη κίνηση του Πατίτο εκείνη την ώρα δεν αντιλήφθηκε κανείς εκ των αρχόντων του αγώνα (διαιτητής, επόπτες) και έτσι δεν θα μπορούσε να κληθεί σε απολογία και εν συνεχεία να τιμωρηθεί αφού δεν υπήρχε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι το συμβάν.

Ειδικά από την στιγμή που δεν τον κάλεσε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας αυτεπάγγελτα, χρειαζόταν κάποιος άλλος να κάνει καταγγελία. Και την έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έχοντας κερδίσει καθαρά και δίκαια το ντέρμπι με την ΑΕΚ με 3-0, η διοίκηση του ΟΣΦΠ προέβη σε καταγγελία για να τιμωρηθεί ο Πατίτο. Και το κατάφερε… Η ουσία δεν είναι όμως εκεί. Είναι στην πράξη και την ανησυχία. Διότι βλέπουν την ΑΕΚ στον ύπνο τους και τον ξύπνιο τους. Το περσινό κακό με το 2-1 σε νίκες της ΑΕΚ εναντίον τους και η αντρίκεια κατάκτηση του Κυπέλλου, τους έφερε προ του… εχθρού που δεν ήρθε. Και τα χειρότερα έρχονται.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn