ΟΡΓΗ στην ΑΕΚ για Κομίνη! | AEK Fans Blog

ΟΡΓΗ στην ΑΕΚ για Κομίνη!

Written By geopu21 on Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 | 23:54

Σε ένα ματς που η ΑΕΚ τελείωσε με επτά κάρτες, δύο αποβολές και τη μία μάλιστα ενώ είχε τελειώσει το παιχνίδι, δέχτηκε πολλά φάουλ που την έβαζαν σε θέση άμυνας, είναι λογικό να προκαλείται μεγάλος εκνευρισμός.


Είναι γεγονός πως στην Ενωση «έβραζαν» με τη διαιτησία του Κομίνη και κάποια στιγμή υπήρχε σκέψη να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, με την οποία θα καταφέρονταν εναντίον του διαιτητή και της ΚΕΔ.

Κάτι τέτοιο τελικώς δεν έγινε. Αλλά αυτό δεν αναιρεί τη μεγάλη νευρικότητα που υπήρχε στην ΑΕΚ για τη διαιτησία του Κομίνη και κυρίως για την κατάχρηση των κίτρινων καρτών στην ομάδα. Και βέβαια, για την….υπερευαισθησία του στο επεισόδιο του Λάζαρου, για το οποίο στην ΑΕΚ θεωρούν πως ήταν ένα συνηθισμένο σπρώξιμο πάνω στον εκνευρισμό από τα πολλά που μένουν ατιμώρητα.
Αλλωστε, για την πλευρά της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ των Γκρουτσηδων και των Σωμαρακακηδων, ειδικά έπειτα και από το…ρεσιτάλ του Λαμπρόπουλου το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη και το σπρώξιμο του Ολυμπιακού.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn