Αυτές είναι οι προτάσεις για τη χορηγία της Λίγκας! | AEK Fans Blog

Αυτές είναι οι προτάσεις για τη χορηγία της Λίγκας!

Written By geopu21 on Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 | 22:42

Ιδού τα αναλυτικά στοιχεία των προτάσεων που κατέθεσαν η Alter Ego, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη και ο ΟΠΑΠ για τη χορηγία της Super League!


Η προθεσμία για την κατάθεση προτάσεων για τη χορηγία της Super League ολοκληρώθηκε και όπως αναμενόταν υπήρξαν δύο προτάσεις: η μία από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και η άλλη από τον ΟΠΑΠ. Το SDNA έχει τους αριθμούς και τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρόταση του ΟΠΑΠ αφορά χορηγία τεσσάρων ετών και προβλέπει 1,275 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο χρόνο, με τον ΟΠΑΠ να έχει το αποκλειστικό δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια με 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον τρίτο χρόνο και 3 εκατομμύρια ευρώ τον τέταρτο.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση της εταιρείας Alter Ego αφορά χορηγία δύο ετών με 2 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η πρόταση της Alter Ego για τη χορηγία της Super League είναι ανώτερη οικονομικά σε ό,τι αφορά την τρέχουσα σεζόν και την επόμενη, αλλά η πρόταση του ΟΠΑΠ υπερτερεί συνολικά σε βάθος χρόνου.

Πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, ότι λόγω της εμφάνισης της Alter Ego και κατ' επέκταση του ανταγωνισμού ο ΟΠΑΠ ανέβασε την πρότασή του προς την Super League συγκριτικά με την πρώτη προσφορά του.

Η Super League θα κληθεί, λοιπόν, να επιλέξει ανάμεσα στις δύο προτάσεις, αλλά είναι δεδομένο ότι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα είναι κατά της πρότασης της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ υπάρχουν ομάδες στον συνεταιρισμό που έχουν στη φανέλα τους διαφήμιση ΟΠΑΠ!

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn