Ξεκινάει… διαβασμένος ο Μοράις στην ΑΕΚ | AEK Fans Blog

Ξεκινάει… διαβασμένος ο Μοράις στην ΑΕΚ

Written By geopu21 on Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 | 23:11

Έτοιμος να πέσει αμέσως στα βαθιά είναι ο Ζοσέ Μοράις. Ο Πορτογάλος πιάνει δουλειά στην ΑΕΚ όντας ήδη διαβασμένος, αφού είχε πλήρη γνώση της ομάδας και των παικτών πριν καν συμφωνήσει με την «Ένωση». 


Όλη σχεδόν την επαγγελματική του καριέρα την πέρασε αναλύοντας αντιπάλους και την ομάδα του.

Αυτός εξάλλου ήταν ένας από τους λόγους που ο Μουρίνιο τον θεωρούσε τόσο απαραίτητο. Πώς θα μπορούσε λοιπόν ο Ζοσέ Μοράις να μην είναι ήδη διαβασμένος για την ΑΕΚ;

Πέρα από το γεγονός ότι τον πρότεινε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και τις εξαιρετικές συστάσεις που έδωσε ο Φερνάντο Σάντος (με τον οποίο μίλησαν στην «Ένωση»), το κρίσιμο σημείο ώστε να προκριθεί ο Πορτογάλος ως βασική επιλογή για τον πάγκο ήταν η συνάντησή του με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην Κωνσταντινούπολη.

Και το γεγονός ότι ο Μοράις πήγε εκεί έχοντας πλήρη άποψη για την ομάδα και τους παίκτες της ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που κέρδισε τον τεχνικό διευθυντή και προχώρησε έπειτα η περίπτωσή του στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεδομένου λοιπόν ότι δεν υπάρχει πολυτέλεια χρόνου και ότι έρχονται άμεσα καθοριστικά ματς για την ΑΕΚ, μόνο ενθαρρυντικό μοιάζει το γεγονός ότι πριν καν πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση (το απόγευμα στις 17:00) ο Μοράις έχει ήδη εικόνα της ομάδας, έχοντας παρακολουθήσει όλα της τα παιχνίδια πλην αυτού με την ΑΕΛ.

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn