Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Ατζάρεβιτς! | AEK Fans Blog

Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Ατζάρεβιτς!

Written By Juker on Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 | 23:20

Προχωρημένη η περίπτωση του Σουηδού χαφ.


Τα μεταγραφικά εξακολουθούν να είναι στην πρώτη γραμμή για την ΑΕΚ, με τους επικεφαλής της ομάδας να έχουν επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, προχωρώντας την ενίσχυση της ομάδας ενόψει Γενάρη. Προτεραιότητα για την ΑΕΚ είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, με το όνομα του Αστρίτ Ατζάρεβιτς να είναι ψηλά στη λίστα της. Με τον Σουηδό μέσο που μένει ελεύθερος από την Έρεμπρο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και το αν θα ολοκληρωθεί ή όχι η μεταγραφή, είναι αποκλειστικά στο χέρι της ΑΕΚ.

Στην Ένωση θέλουν να δουν μέσα στις επόμενες μέρες και κάποιες ακόμα περιπτώσεις μέσων που απασχολούν και στη συνέχεια, θα κάνουν την κίνησή τους, για την ενίσχυση του άξονα. Ένα από τα ονόματα που απασχολούν είναι και αυτό του Γιοχάν Κρουαζέ της Μαλίν, που σαφέστατα όμως αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επαφές και για επιθετικούς, αφού πρόθεση των επικεφαλής της ομάδας είναι να υπάρξει μία ακόμα ποιοτική επιλογή, στο πλευρό του Αλμέιδα. Ενώ αντίθετα, δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση, για την απόκτηση στόπερ, μετά την αποχώρηση του Λέσκοτ. Με τις περαιτέρω κινήσεις, που θα ακολουθήσουν αυτές για χαφ και φορ, να έρχονται εν καιρώ και αφού πρώτα κλείσουν αυτά τα δύο ζητήματα.

*enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn