Κοντά στο να «κλειδώσει» Σουηδό παιχταρά η ΑΕΚ! | AEK Fans Blog

Κοντά στο να «κλειδώσει» Σουηδό παιχταρά η ΑΕΚ!

Written By Juker on Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 | 23:00

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σουηδία, η Ένωση έχει εκφράσει πλέον επίσημα το ενδιαφέρον της για τον 26χρονο μέσο της Έρεμπρο, Αστρίτ Ατζάρεβιτς.


Ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς είναι ένα όνομα που απασχολεί εδώ και καιρό την επικαιρότητα της ΑΕΚ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Είναι γνωστό ότι η Ένωση -μέσω του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά- παρακολουθούσε τον 26χρονο Σουηδό μέσο, τοποθετώντας τον στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει, στην αναζήτησή της για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της.

Προ ημερών ο ίδιος ο παίκτης είχε κάνει δηλώσεις στην Σουηδία, στις οποίες τόνισε ότι δεν είχε γίνει έως τότε κάποια επαφή με την ΑΕΚ. Όμως, φαίνεται ότι από τότε μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πληροφορίες από τη Σουηδία αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης προχώρησε στο... επόμενο βήμα αυτή την υπόθεση, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της ομάδας στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, κάνοντας μάλιστα και κάποιες πρώτες επαφές.

Κάτι λογικό, από τη στιγμή που στην ΑΕΚ φέρονται να έχουν σχηματίσει την άποψη ότι ο Ατζάρεβιτς είναι ένας παίκτης που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του χαφ που αναζητά ο Ζοσέ Μοράις. Και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση, από τη στιγμή που η Ένωση επιθυμεί να «τρέξει» γρήγορα τις μεταγραφικές τις υποθέσεις για την Γενάρη, έχοντας βέβαια παράλληλα στη λίστα της κι άλλες περιπτώσεις.

*sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε και εσείς την γνώμη σας!

Recommended site for football streaming: First Row Sports

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds! Close

Powered By | blogger widgets

 
Copyright © 2010 - 2016. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn